image1 image2 image3

Herdenking 4 mei 2016

Op woensdag 4 mei 2016 start om stipt 19.40 uur de Stille Tocht aan het einde van de Laan van Meerdervoort op de hoek met de Kijkduinsestraat. Deze vertrekt naar het Eregraf. Op Westduin zullen de daar aanwezigen zich bij de Stille Tocht voegen om te eindigen bij het Eregraf vlak voor 20.00u.

Het programma is als volgt:
19.40 Start Stille Tocht
Ca 19.55 Aankomst Stille Tocht op Westduin
19.58 Een hoornblazer geeft het signaal “The Last Post”
20.00 2 minuten stilte
20.02 Twee coupletten van het Wilhelmus worden gespeeld.
Gevolgd door de Kranslegging.

De kransen worden gelegd door nabestaanden, scholieren van het Dalton uit Den Haag, de gemeente Den Haag, Stichting Nationale Herdenking 's Gravenhage en de commissie Loosduinen.
Namens de Stichting zullen ook dit jaar weer bij elk graf bloemen in de daartoe aanwezige vazen worden gezet. Na de herdenking bij het Eregraf zullen wij ook onze eer betonen aan de gevallen soldaten bij het monument van de Commonwealth.

Wij nodigen iedereen die belangstelling heeft van harte uit om aanwezig te zijn bij de herdenking, deel te nemen aan de Stille tocht en bloemen te leggen bij de afzonderlijke graven of het monument. Als u bloemen wilt leggen verzoeken wij u dat u dit na de bloemlegging van de bovengenoemde genodigden doet.

© Stichting Eregraf Stijkelgroep 2024

Privacyverklaring